KJ

Keep your knives sharp, and your friends sharper!

Article by ara40    (01-13-19 03:55 PM)

[url=https://www.skortmall.com/adidas-tubular-entrap -dam-skor-multicolor-s759 20.html][img]https://www.skortmall.com/media/catalog/product /cache/1/small_image/800x 800/9df78eab33525d08d6e5f b8d27136e95/a/d/ad-420-01 .jpg[/img][/url]

Du kan hämta det från www.skortmall.com

Du kanske säger japanska modemärke White Mountain Mountaineering och Adidas Tubular Billigt Online är i ett seriöst förhållande just nu. Det stabila partnerskapet fortsätter med den senaste sneaker collab från de två etiketterna som tycks vara mer än bara vänner, med Tubular Nova i tre premium färgvägar av White Mountaineering. I ditt val av svart, marinblå eller olivfärg, får den snygga och snygga tubulära modellen en konstruktion i mocka och en lätthäftad textil med vita accenter och "WHITE" märkning med djärvt visad på varje häl.

Adidas Tubular Billigt Sverige har sedan länge varit en favorit för sin unika mellansåla, snygg design och förmågan att felfritt blanda sin tidiga 90-talet som en träningsmodell med dagens mest eftertraktade livsstils estetiska val - en högkörande vristkrage, sock-liknande passform och vacker Primeknit vävt övre. För de av er som är närvarande på adidas originals bandwagon - och det borde vara ungefär alla idag - vi har några goda nyheter: två nya tonal färgvägar från adidas Tubular Doom Primeknit är på väg till återförsäljare fredagen den 9 september.

Adidas Tubular Billigt rea Primeknit använder en monokromatisk "Core Black" färgväg med ett helt nytt sillbenmönster på neoprenöverdragsstropparn a för att skilja de många panelerna för ett huvudsvängande utseende. En premium mocka träffar hälen och sidopanelen för att hedra den ursprungliga Tubular modellen från 1993, medan kontrasterande adidas trefoil märke träffar tungan fliken. För dem som letar efter ett lättare par, finns det också ett "Vintage White" erbjudande som leds till återförsäljare i helgen också. Den inverterade färgväggen har också sillbenmönster hela tiden, medan en underliggande vävd konstruktion ger komfort och andning med lätthet.

Adidas Tubular outlet online sverige får en intressant ny variant i höst i form av ett nytt mönster på Primeknit-övre som ses mestadels i stilfulla tonal- eller lågkontrastfärger. I en svart bakgrund ger den snygga och futuristiska siluetten höga kontrast vita accenter med ett unikt geometriskt mönster av randar med rektangulära formade "raster", vilket skapar en aldrig tidigare sedd look för Tubular Doom. Denna senaste Tubular Doom kommer att finnas tillgänglig hos select adidas Originals stockists över hela världen senare i höst.

Adidas Tubular outlet sverigefortsätter att churn ut certifierade livsstil ädelstenar om det är deras adidas NMD katalog som växer på dagen eller Ultra Boost och dess "Uncaged" variant. Men en modell som vi inte kan glömma om den kommande Fall 2016-säsongen - och vi tvivlar på de tre ränderna kommer inte fortsätta att skicka påminnelser i form av fina färgvägar - kommer att vara Adidas Tubular Doom Primeknit. Visst hoppar modellen ut på det patenterade Boost-dämpningssystemet, men när du kopplar originalinspirationer från 1993, mockaöverlägg, neoprene midfootremmar och en Primeknit-vävad konstruktion hela tiden, kommer det här paret svårt att passera. 
Icon Legend Permissions Topic Options
Print Topic


1332 Views
FusionBB™ Version 3.2 | ©2003-2019 InteractivePHP, Inc.
Execution time: 0.263 seconds.   Total Queries: 53   Zlib Compression is on.
All times are (GMT-12.0). Current time is 09:04 PM
Top