KJ

Keep your knives sharp, and your friends sharper!

Username Post: Saucony lanserade Elite-kategorin        (Topic#1938)
Alwask
Knife Citizen (New)
Total Posts: 3
*
06-12-18 08:46 PM - Post#3092    
Saucony flaunts sin gröna tumme med den helt nya "Garden Pack" för saucony skor rea . Premiumet letar efter den klassiska Saucony-runneren med tre trädgårdsinspirerade färgscheman, alla med mjuka satinföremål i rika rosade nyanser. Utsidan är byggd med en premium blandning av mocka och läder i två tonala oliv- och svarta färgbanor tillsammans med en tvåtonig grå version. Var och en sitter ovanpå samma fasta krämsolenhet för att slutföra det raffinerade utseendet. Grid SD "Garden pack" anländer nu till fina Saucony-återförsäljare runt om i världen.

Det finns inget mer förutsägbart om Fall-säsongen än Pumpkin Spice, kanel och nötkött-dammat smakämne som har blivit säsongens signatursmak och doft. Folket på saucony skor dam verkar älska sitt kaffe för att deras nästa Saucony Originals Select-release ger hyllning till pumpa spice latte, en fixtur av kaféer under denna tid på året. Planterad på SD-silhuetten Grid, den här kommande versionen innehåller en blandning av premiumbränt orange läder och mocka på övre, med extra kryddade accenter som det spetsiga i framsidan av mellansolen och på roped snören. Grisskinnsmaterial utgör sok-liner för en extra premium effekt också.

Under 2010 lanserade saucony skor sverige av sin ursprungliga vinge, med inriktning på premiummaterial och färgblockering, menat för de mest utvalda butikerna i världen. Bodega var en del av den inledande lanseringen och färgade upp två Shadow 5000-modeller i grå mocka tår, gummisulor och olika nyanser av blått. Som en del av butikens 10 års jubileum återges Bodega x Saucony Elite Shadow 5000 endast i begränsad mängd uteslutande på Bodega den lördagen den 8 oktober. Det kan bli mer 10-årsjubileum från Bodega-laget, så kolla tillbaka för uppdateringar om denna överraskning.

 
Icon Legend Permissions & Sharing Options Topic Options
Print Topic


588 Views
FusionBB™ Version 3.2 | ©2003-2019 InteractivePHP, Inc.
Execution time: 0.226 seconds.   Total Queries: 54   Zlib Compression is on.
All times are (GMT-12.0). Current time is 01:09 PM
Top