KJ

Keep your knives sharp, and your friends sharper!

Username Post: adidas schoenen wit        (Topic#2756)
cassandrabaumbach
Knife Citizen (New)
Total Posts: 3
*
10-08-18 08:08 PM - Post#3913    [url=http://www.sports-be.com/][img]http://www.citypiquenique.fr/images/large/Adidas%20 Ventes/Chaussures%20de%20 course%20Ventes:FR0684645 _LRG.jpg[/img][/url]


Voor adidas schoenen heren degenen die er niet al van op de hoogte zijn, is de nieuwe adidas Originals Falcon eigenlijk een aanpassing van het oorspronkelijke Falcon Dorf-silhouet uit 1998, een serie hardloopschoenen die zijn uitgebracht tijdens een bijzonder sterke periode van de lopende uitvoer van de merken.


Kleuren adidas schoenen zwart waren bijzonder levendig en er werden allerlei verschillende vormen geïntroduceerd, sommige iets abstracter dan andere. Snel 30 jaar vooruit en het DNA-zien is een upgrade voor de dames (naast de release van de Yung-1 die zo dicht bij het origineel staat als we hopen te krijgen.


Door adidas schoenen wit gebruik te maken van dezelfde tussenzool als een fundering (zij het met een paar merkeigenschappen), volgt het bovenleer van de Falcon vergelijkbare ontwerpgevoeligheden voor de OG, waarbij zelfs een paar van de bestaande panelen worden genomen en de vorm iets wordt gevormd voor een vrouwelijker uiterlijk.


De adidas falcon kopen merkstreep met drie strepen is van de zijkant verwijderd in plaats van een gaaspaneel. Na een groot aantal helderdere kleuren is deze nieuwste versie teruggebracht tot zwart-wit, samenwerkend zwart su├Ęde, mesh en leer voor een eenvoudige, cleane uitvoering.

http://www.sports-be.com/
 
Icon Legend Permissions & Sharing Options Topic Options
Print Topic


8942 Views
FusionBB™ Version 3.2 | ©2003-2019 InteractivePHP, Inc.
Execution time: 0.191 seconds.   Total Queries: 55   Zlib Compression is on.
All times are (GMT-12.0). Current time is 10:59 AM
Top