KJ

Keep your knives sharp, and your friends sharper!

Username Post: nike air force 1 utility white        (Topic#4575)
andensonboyd1
Knife Citizen (New)
Total Posts: 3
*
03-14-19 03:28 PM - Post#5729    
Nike heeft het eerste volledig zwarte kleurenschema van het model verwisseld en trekt de schoen in plaats daarvan van boven naar beneden in een licht roze palet. Wat de constructie betreft, is het Flyknit-detail van het oorspronkelijke nike air vapormax plus dames verwisseld voor een doorzichtig TPE-geïnfundeerd bovenleer - kenmerkend voor respectievelijk de Zoom Fly SP en React Element 87. Andere opvallende accenten zijn een vernieuwde VaporMax-branding langs de hiel en een nieuw vetersysteem.
De nike air force 1 utility white Foamposite Pro Cup combineert naadloos twee populaire modellen. Dit ultra-schone model is vervaardigd met een wit, gepolijst synthetisch boven- en gegoten detail en maait de Air Force 1 en Foamposite. Bovendien beschikken ze ook over een tonale colorway, ingekapselde luchtdemping en een doorschijnende buitenzool.
Sinds de oprichting van de NBA in 1946 hebben we duizenden paren basketbalschoenen op het hardhout zien slaan en er zijn een paar specifieke paren die om verschillende redenen altijd in de hoofden van sportfans zijn geëtst. De kleinformaat Scottie Pippen van Chicago Bulls maakte naam in 1996, terwijl hij de vrij flamboyante nike air more uptempo black white (later hernoemd naar de Uptempo), een zwarte basketbalschoen met volledige airbag onder de voeten en enorme witte leren letters aan de zijkant had gepleisterd .
Channeling van de OG "Mambacurial" colorway, zelf geïnspireerd door de beroemde levendige kleuren van Nike Football vlaggenschip Mercurial boots, de tweede nike kobe ad nxt white black 11 Mambacurial komt kleurrijk correct in levendig roze mesh. Een gradiëntvervaging ziet die schok van neonverschuiving naar paars rond de hiel en lederen tong, terwijl elektrische groene en zwarte accenten een oogverblindend contrast opleveren. Verbluffende voetbalstijl in een spel-veranderend hoepelsilhouet. Dat is een geweldige overgang.
https://www.nieuwelevensstijl.com/
 
Icon Legend Permissions & Sharing Options Topic Options
Print Topic


15 Views
FusionBB™ Version 3.2 | ©2003-2019 InteractivePHP, Inc.
Execution time: 0.38 seconds.   Total Queries: 57   Zlib Compression is on.
All times are (GMT-12.0). Current time is 01:55 AM
Top