KJ

Keep your knives sharp, and your friends sharper!

Username Post: adidas nite jogger wit        (Topic#6400)
68yyi1xo
Knife Citizen (New)
Total Posts: 3
*
10-08-19 03:25 PM - Post#7557    
adidas nite jogger heren In een poging om hun verschillende dempingsystemen voor schoenen te benadrukken deze herfst, heeft adidas enkele van hun moderne silhouetten zoals de Ozweego en Torsion X voorzien van de grote logo-behandeling. Met Adiprene en Torsion al afgevinkt, willen de Three Stripes nu een licht werpen op hun Boost-materiaal via dit aanstaande model van de Nite Jogger in deze witte, grijze en oranje kleurstelling.

adidas nite jogger x 3m Uitgerust met een gezonde mix van mesh bovenwerk, suède overlays en high-res 3M detaillering, zorgt dit onopvallende silhouet voor een opmerkelijke verandering in logo-accenten door ervoor te kiezen het woord "Boost" in Morse Code te spellen in plaats van de overdreven logos in de andere leden van dit pakket.

adidas nite jogger dames In navolging van de eerste 3M x adidas Nite Jogger-samenwerking die een paar maanden geleden uitkwam, krijgen we nu een officiële blik op twee nieuwe opkomende colorways van het 3M x adidas Nite Jogger-project.

adidas nite jogger wit Deze keer komt de 3M x adidas Nite Jogger gekleed in je keuze uit Core Black of Footwear White. Net als het inaugurele paar, hebben deze twee kleuren ook een oversized reflecterend 3M-logo aan de mediale zijde, evenals een 3M geweven label aan de binnenkant van de tong. Andere details zijn de co-branded inlegzool, bijpassende gekleurde Boost-middenzool en morse-code geïnspireerde details op de buitenzool.

https://www.onlineselfs.com/
 
Icon Legend Permissions & Sharing Options Topic Options
Print Topic


48 Views
FusionBB™ Version 3.2 | ©2003-2020 InteractivePHP, Inc.
Execution time: 0.201 seconds.   Total Queries: 54   Zlib Compression is on.
All times are (GMT-12.0). Current time is 06:40 AM
Top