KJ

Keep your knives sharp, and your friends sharper!

Username Post: -filter toe te passen - gedefinieer        (Topic#6633)
caicai2017
Long time Knife Citizen
Total Posts: 155
*
11-07-19 02:07 PM - Post#7790    Serena Williams zal het grasveld van Londen betreden in een prachtige witte jurk, compleet met gebreide structuren. Net zo prominent is een toegevoegd element op het kledingstuk: een genaaide Swoosh-broche gemaakt met Swarovski ? -kristallen.
Bijgenaamd "de Broosh", werd het accessoire ge?nspireerd door decoratieve sieraden van vorige generaties. "Ik wilde ook dat ze het gevoel had dat het iets was dat haar grootmoeder had kunnen dragen, maar geef het natuurlijk een moderne draai en maak het precies goed voor Serena", zegt Abby Swancutt, Global Design Director voor NikeCourt.
De Swoosh bestaat uit 34 kristallen - de Nike Air Max 1 Femme leeftijd waarop Serena haar meest recente London Slam in 2016 won. Het is de eerste Swarovski ? kristal Swoosh gemaakt met Nike Air Max 1 Mujer Nike. Het is de nieuwste doorbraak van Nike: eigen materiaalinnovatie ontworpen om atleten aan hun optimale temperatuur zodat zweten, oververhitting of gekoeld worden een training niet storen. Over het algemeen neemt de luchtstroom in kleding af terwijl je zweet omdat de stof verzadigd raakt, maar met Nike AeroAdapt neemt deze toe. Dat komt omdat op het moment dat AeroAdapt zweet detecteert, de vochtgevoelige garens van het materiaal de stof openen om lichaamswarmte af te geven en lucht binnen te laten. Hoe natter het materiaal wordt, hoe meer het opent. Terwijl het vocht verdampt, sluiten de ventilatieopeningen de lichaamswarmte vast, waardoor wordt voorkomen dat de atleet zich koel voelt of nat blijft tijdens een warming-up of koele don.
De technologie reageert op iedereen die het draagt, wat betekent dat vocht, zowel van zweet Nike Air Max 95 Damen en het milieu, als persoonlijke lichaamstemperatuur, kan be?nvloeden wanneer de Adidas Superstar Damen ventilatieopeningen openen en hoe lang het duurt voordat de ventilatieopeningen sluiten en de panelen Nike Air Max 90 Mujer drogen .Als het droog is, ziet de stof er plat uit en liggen de garens in rechte, horizontale lijnen. Als ze nat zijn, trekken de garens samen om luchtstroming mogelijk te maken en lijkt het weefsel gekreukt en opgetrokken. Ge?nstalleerd door NSRL's thermoregulatie-onderzoek , worden AeroAdapt-panelen geplaatst in verschillende www.marinasalur.es gebieden met hoge hitte, zweet en koeling voor de grootste voordelen. Dit omvat zij- en achterpanelen (deze fungeren als een uitlaatsysteem omdat binnenkomende lucht ergens naartoe moet gaan), de borst (een verkozen gebied van koeling bevestigd door perceptietesten) en meer.
Nike AeroAdapt zal debuteren in vijf kledingstukken binnen de nieuwe Nike Pro Collectie van Nike Training en twee Nike voetbalkledingstukken, waarmee het adaptieve productplatform van Nike voor het eerst wordt uitgebreid naar kleding. Aan de oppervlakte is er een kampioen. Maar Nike Air Force 1 Womens hieronder, en belangrijker, ligt het besluit om zich aan te passen, te evolueren en te groeien.
Een van de krachtigste Jordan Brand-advertenties aller tijden viert de waarde van iteratief proces. Het begint met MJ die erkent dat hij meer schoten heeft gemist dan hij heeft Adidas Ultra Boost Womens gemaakt; slaagde er niet in om game winnaars meer te raken dan hij is gelukt. Uiteindelijk is het klaar met de erkenning dat deze momenten hem hebben gepositioneerd om te gedijen.
Net als sport vereist ontwerp een acute beoordeling van de vooruitgang. Door een hypothese te testen, hoe gewaagd ook, kunnen we de propositie defini?ren die ons verder moet brengen. En, zoals ik al eerder zei, sprongen van vertrouwen en durf zijn de beste plaatsen om je voor te stellen.
September 2018 was een keerpunt in de ontwerpfilosofie voor Jordan Brand. Toen we ons voorbereidden om de Air Jordan XXXIII te lanceren, hebben we ook Adidas Ultra Boost Damen ons ??ethos van Flight Utility uitgekristalliseerd. Het gaat erom het beste uit de innovatie van NIKE, Inc. te halen en een apart Jordan-filter toe te passen - gedefinieerd door extrapolatie van de geschiedenis van Jordan Adidas Superstar Mujer Brand en dit te combineren met een toekomstgerichte, functie-eerste benadering van producten.
 
Icon Legend Permissions & Sharing Options Topic Options
Print Topic


4 Views
FusionBB™ Version 3.2 | ©2003-2019 InteractivePHP, Inc.
Execution time: 0.214 seconds.   Total Queries: 54   Zlib Compression is on.
All times are (GMT-12.0). Current time is 04:28 PM
Top