KJ

Keep your knives sharp, and your friends sharper!

Username Post: adidas falcon blauw dames        (Topic#6639)
anr3ksu2
Knife Citizen (New)
Total Posts: 3
*
11-07-19 03:06 PM - Post#7796    
adidas falcon heren sale De adidas Falcon is een groot deel van de lifestyle-push van het Trefoil-merk sinds het vorig jaar op de markt kwam, en als het zijn tweede op de markt betreedt, zal het een aantal alternatieve opties aanbieden, zoals deze nieuwe Falcon Zip. Met behoud van de retro vorm en stijl die het zo populair maakten, maar het normale vetersysteem verwisselde voor een rits met een grote hangtag, combineert de gedurfde stijl straatgevoeligheid met high fashion flair voor een frisse maar inherent vertrouwde look.

adidas falcon groen wit Afgezien van het ritssluitingssysteem, is de rest van de schoen ook niet traag: het geel / gouden bovenwerk combineert een duurzame ripstop-basis met premium leer en su├Ęde accenten / overlays, terwijl de normale glanzende driehoekige voorvoetbadge wordt vervangen door een platte zwarte versie . Een frisse witte tussenzool biedt een yin aan de yang van het bovenwerk, en de look wordt gecompleteerd door een agressief geribbelde tussenzool, zoals we die de laatste tijd ook hebben gezien op andere adidas Originals-silhouetten zoals de Yung-1.

adidas falcon zwart roze Met volledige in volle gang heeft adidas Originals verschillende seizoensgebonden versies uitgebracht van enkele van de populairste silhouetten van hun vrouwen, en het nieuwste paar dat verschijnt is deze gedurfde confetti in art-stijl over de adidas Falcon. Deze Falcons combineren blauwe tinten, zowel licht als donker met roze accenten, hun gelaagde bovenwerk in een trifecta van prints - lichtblauw met marine squiggles.

adidas falcon blauw dames Marineblauw met roze stippen en een scherpe mix van carolina en marineblauw - voor een look die ooit zo lichtjes lijkt op Keith Haring-achtig. Metallic roze accenten komen vervolgens rond de hiel en in plaats van de normale met voorvoet versierde badge voor wat schijn van orde, en zachte neon gele branding siert zowel de middenvoet als de tong. Beneden, maken een slanke witte tussenzool en driekleurige buitenzool met een ondersteunende Torsion-schacht het uiterlijk compleet.

https://www.onlineselfs.com/
 
Icon Legend Permissions & Sharing Options Topic Options
Print Topic


15 Views
FusionBB™ Version 3.2 | ©2003-2019 InteractivePHP, Inc.
Execution time: 0.206 seconds.   Total Queries: 54   Zlib Compression is on.
All times are (GMT-12.0). Current time is 05:17 PM
Top