083 Goedkope Manchester United shirt Fausto

Ok

for now this is a temporary forum for your ideas of forums and Categories
Post Reply
Ashleigh
Posts: 10
Joined: 31 Oct 2021 03:02
Location: France, Vesoul

  083 Goedkope Manchester United shirt Fausto

Post by Ashleigh »

514 Maillot Atletico Madrid Thomas


Den portugisiske internasjonale har scoret 15 mål og levert 13 assists på 27 opptredener for Sporting denne sesongen på tvers av alle konkurranser. Manchester United og Sporting Lisboa skal angivelig 'møtes i midten' etter en avtale med Bruno Fernandes, ettersom de kan betale et gebyr på £ 46,9 millioner pluss bonuser. Det er forventet at han vil delta i Taca da Liga -oppgjøret mot Braga på tirsdag også.

Selv om United var forberedt på å gjøre opp en mangel på verdsettelsen med en rekke 'tillegg' i avtalen, var Sporting misfornøyd med vilkårene i dette som de synes er urealistiske. Imidlertid ser det ut til at frykten har blitt dempet noe av den siste utviklingen. nueva Nueva Camiseta Portugal United er ivrige etter å signere midtbanespilleren før slutten av denne måneden, men Sporting krevde et gebyr på 68 millioner pund.

Som rapportert av Plataforma, var United bare villige til å betale 42,5 millioner pund på forhånd, men har siden kommet tilbake med et forbedret tilbud. Tidligere har United manglet rundt 20 millioner pund på den portugisiske klubbens pris og har færre enn to uker på seg til å gjøre en avtale for å øke sjansene for å sikre topp fire i Premier League. messi drakt

Det antas at 25-åringen er ivrig etter å forsegle et trekk til Ole Gunnar Solskjærs side, som har fulgt ham siden i fjor sommer. Midtbanespilleren mener han har tjent overgangen til Old Trafford etter å ha vært lojal mot klubben sin i sommerovergangsvinduet. EvelyneZl juventus tröja EZWWarren

Fernandes spilte hele Sportings 2-0-nederlag mot Benfica fredag ​​og trente med lagkameratene mandag. Midtbanespilleren har også vært et mål for Tottenham den siste tiden, men det er Old Trafford der han mest sannsynlig vil flytte til i dette vinduet. Fernandes menes å være rasende over å ikke få bli med i United, men som allerede har fått et bud avvist.

### EvelyneZl juventus tröja EZWWarren
Post Reply